Schools.gr

Πανελλαδικός Οδηγός της Ιδιωτικής Εκπαίδευσης

Glion_UG_banner_0917_968x250

keme_logo
resize (3)resize (2)resize (1)resize

ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΕΜΕ – Οικονομία & διοίκηση, Λογιστική, Πληροφορική, Γραφιστική

Προστέθηκε από admin

0 αξιολογήσεις

  • Εγνατία 69, Θεσσαλονίκη 546 23, Ελλάδα

  • Γεωγραφική περιοχή: Θεσσαλονίκη
  • Τηλέφωνο: 2310 266 480
  • Fax: 2310 238 363
  • Email: [email protected]
  • Website: www.keme.com.gr

Ακολουθήστε:


ΚΕΜΕ

ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών

Άδεια Λειτουργίας από τον ΕΟΠΠΕΠ του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
(Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και
Επαγγελματικού Προσανατολισμού)

Το ΚΕΜΕ δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη προσφέροντας ταχύρυθμες σπουδές Λογιστικής, Γραμματέων και Πληροφορικής από το 1989 με εξαιρετική επιτυχία. Προσφέρει προγράμματα σπουδών «στην πράξη», που καλύπτουν τις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς εργασίας, σε ένα φιλικό περιβάλλον με επίκεντρο τον σπουδαστή και στόχο την επαγγελματική του αποκατάσταση .

Η εκπαίδευση στα τμήματα Λογιστών και Γραμματέων, γίνεται σε μηχανογραφημένα προγράμματα λογιστικής που χρησιμοποιούνται σήμερα από τις πιο σύγχρονες επιχειρήσεις, με πραγματικά παραστατικά. Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει θεωρητική και πρακτική κατάρτιση και καλύπτει τις λογιστικές και φορολογικές ανάγκες όλων των επιχειρήσεων, ατομικών και εταιρικών (Ο.Ε., Ε.Π.Ε., Α.Ε.), καθώς και όλες τις κατηγορίες βιβλίων.

Η εκπαίδευση στα τμήματα της Πληροφορικής περιλαμβάνει Χειρισμό Η/Υ σε βασικό και προχωρημένο επίπεδο, με δυνατότητα απόκτησης πιστοποίησης ECDL .To KEME είναι από τα πρώτα εξεταστικά κέντρα και έχει βραβευτεί από το ECDL ως ένα από μεγαλύτερα και καλύτερα εξεταστικά κέντρα της Βόρειας Ελλάδας. Επιπλέον περιλαμβάνει τμήματα Κατασκευής Ιστοσελίδων στα οποία διδάσκονται σχεδιαστικά προγράμματα και σύγχρονες γλώσσες προγραμματισμού, που απαιτούνται για την κατασκευή ενός ολοκληρωμένου Web Site. Επιπλέον υπάρχουν τμήματα εκμάθησης προγραμμάτων σε περιβάλλον Adobe Photoshop που αφορούν την επεξεργασία εικόνας .

Τα τμήματα είναι ολιγομελή μέχρι 10 άτομα με στόχο η εκπαίδευση να γίνεται πιο αποτελεσματική. Η διδασκαλία γίνεται από καθηγητές πτυχιούχους ΑΕΙ, με επαγγελματική και διδακτική εμπειρία ώστε μετά το πέρας των σπουδών οι απόφοιτοι να είναι έτοιμοι για την αγορά εργασίας.

Εγκαταστάσεις

Τα μαθήματα διδάσκονται σε σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας οι οποίες διαθέτουν κλιματισμό και θέρμανση , εξοπλισμένες με τελευταίας τεχνολογίας Η/Υ, οι οποίοι έχουν πρόσβαση στο Internet. Για τις ανάγκες των μαθημάτων σε κάθε σπουδαστή αντιστοιχεί ένας Η/Υ.

Η σχολή διαθέτει πλήρη γραμματειακή υποστήριξη για την διευκόλυνση των δραστηριοτήτων των σπουδαστών. Το ωράριο της γραμματείας είναι 9πμ-9μμ καθημερινά και Σάββατο 10πμ-2μμ.

Ο Σκοπός

Σκοπός του ΚΕΜΕ είναι να εκπαιδεύει και να τροφοδοτεί την αγορά εργασίας, με εξειδικευμένο προσωπικό. Εδώ και 24 έτη, το έχουμε πετύχει και σήμερα πολλοί απόφοιτοι μας εργάζονται ως υπάλληλοι σε λογιστικά γραφεία και σε λογιστήρια επιχειρήσεων, γραμματείς επιχειρήσεων, υπάλληλοι σε οργανισμούς δημοσίου και ιδιωτικού τομέα. Πολλοί διαπρέπουν ως ελεύθεροι επαγγελματίες.

Επιπλέον τα τελευταία χρόνια έχουμε εντάξει νέα προγράμματα σπουδών, τα οποία συμβαδίζουν με τις εξελίξεις της τεχνολογίας και έχουν μεγάλη ζήτηση στην αγορά εργασίας. Ο Σχεδιασμός Ιστοσελίδων (Web Design), η Κατασκευή & Διαχείριση Ηλεκτρονικού Καταστήματος (Ε-Shop), Προγράμματα Γραφιστικής για Επεξεργασία Εικόνας (Adobe Photoshop), είναι μερικά από αυτά.

 

Αξιολογήστε κι εσείς

Παρακαλώ κάνετε login για να αξιολογήσετε την καταχώρηση αυτή.


FacebookYouTubeTwitter