Schools.gr

Πανελλαδικός Οδηγός της Ιδιωτικής Εκπαίδευσης

Glion_UG_banner_0917_968x250

kallikaki_gr_logo
ballet11-1280x650classic-1280x650latin-1280x650oriental-1280x650

Σχολή Χορού Καλλικάκη

Προστέθηκε από admin

0 αξιολογήσεις

  • Επταλόφου & Δεκελείας 114, Νέα Φιλαδέλφεια 14341

  • Γεωγραφική περιοχή: Αττική - Δυτικά Προάστια
  • Τηλέφωνο: 2102518300
  • Email: [email protected]
  • Website: kallikaki.gr


Η σχολή χορού Καλλικάκη

Η σχολή χορού Καλλικάκη οργανώθηκε και λειτουργεί με γνώμονα τις υψηλές απαιτήσεις της εποχής για ποιότητα στην εκπαίδευση. Απαντώντας ακόμα και στις πιο απαιτητικές τάσεις του χώρου, καταφέρνει να στηρίξει με επιτυχία την τέχνη του χορού μέσα από συνεχή ανάπτυξη και εξέλιξη. Ο χορός για εμάς σημαίνει αυτογνωσία, αυτοέλεγχο, έκφραση, φαντασία, δημιουργία. Ο χορός είναι τέχνη χωρίς περιορισμούς και πέρα από την καλή φυσική άσκηση που προσφέρει, καταφέρνει να φέρει σε επαφή τον μαθητή με τις λεπτότερες λειτουργίες της ανθρώπινης φύσης του. Η υπευθυνότητα και η συνέπεια που διακρίνει τη σχολή χορού Καλλικάκη σκοπό έχει να προσφέρει στους μαθητές της, γνώσεις που θα τους τονώσει σωματικά και ψυχικά.

Ο κύκλος σπουδών και τα μαθήματα που διεξάγονται στη σχολή χορού Καλλικάκη είναι τόσο θεωρητικά όσο και πρακτικά. Οι απόφοιτοι της σχολής μας φεύγουν με διπλώματα σε κλασσικό, μοντέρνο και ευρωπαϊκό latin χορό τα οποία τους επιτρέπουν να διδάξουν σε σχολές της Ελλάδας και του εξωτερικού, με αναγνώριση σε 74 χώρες μέλη. Η σχολή χορού Καλλικάκη κάνει μια σοβαρή προσπάθεια να προσφέρει τις υπηρεσίες της και στον τομέα του επαγγελματικού χορού γεννώντας νέους επαγγελματίες με αξίες και αγάπη για τον χορό, οι οποίοι ολοκληρώνοντας την εκπαίδευση τους θα έχουν μάθει, ελληνικούς και ξένους κοινωνικούς χορούς, αθλητικό χορό, αλλά και οργάνωση γραμματείας, πωλήσεις, διοίκηση, συμπεριφορά και όλα τα απαραίτητα εφόδια για μια επιτυχημένη καριέρα.

Χοροί

Λάτιν χοροί
Ευρωπαϊκοί χοροί
Αργεντίνικο τάνγκο
Κλασικός χορός
Μοντέρνος Χορός
Σύγχρονος Χορός
Break Dance
Hip Pop
Oriental
Rueda del Casino
Tribal Fusion
Hatha Yoga
Power / Viyasa Yoga

Τμήματα χορού

Για τους λάτρεις του χορού δημιουργήσαμε ένα χώρο, ο οποίος προϋποθέτει όλα τα απαιτούμενα για την σοβαρή μελέτη της τέχνης του χορού. Η σχολή χορού Καλλικάκη διαθέτει ανεξάρτητες κλιματιζόμενες αίθουσες διδασκαλίας και πιάνο. Λειτουργούν τμήματα παιδικά, ενηλίκων, ερασιτεχνικά, επαγγελματικά. Η σχολή χορού Καλλικάκη και οι έμπειροι διπλωματούχοι καθηγητές μας, σας καλούμε να ανακαλύψουμε μαζί την μαγεία του χορού σε ένα χώρο πλήρως εξοπλισμένο με αγάπη για παιδιά από 3 έως και 103 ετών. Χορέψτε μαζί μας για να ανακαλύψουμε το καλύτερο τρόπο χορευτικής έκφρασης για εσάς.

Ο χορός εκτός από σπουδαία σωματική άσκηση η οποία βελτιώνει την ευκαμψία, τον συντονισμό και την ισορροπία του σώματος και της υγείας σας είναι και ένα πολύ δυνατό αγχολυτικό το οποίο θα σας βοηθήσει να νιώθετε όμορφα με τον εαυτό σας και να εκφράζεστε ελεύθερα αφού μπορείτε εύκολα να αποβάλετε όλη την ένταση της ημέρας. Μιας και δε θα βaρεθείτε ποτέ, αφού πάντα θα υπάρχουν καινούργια πράγματα να μάθετε, θα αναπτύξετε και την κοινωνικότητα σας γνωρίζοντας πολλούς ανθρώπους και κάνοντας νέους φίλους. Η αυτοπεποίθηση που θα νιώσετε θα σας κάνει να καταλάβετε γιατί δεν είναι καθόλου απαραίτητα, το ταλέντο, το άψογο σώμα, η τέλεια φυσική κατάσταση ή η κάποια ηλικία.

 

Αξιολογήστε κι εσείς

Παρακαλώ κάνετε login για να αξιολογήσετε την καταχώρηση αυτή.


© 2000 - 2017 Schools.gr - Development by Georgios Chatzianastasiou.
FacebookYouTubeTwitter