Schools.gr

Πανελλαδικός Οδηγός της Ιδιωτικής Εκπαίδευσης

Glion_UG_banner_0917_968x250

terra
P9181457_P9141441_P9141405_302_

G.Stamatopoulou Terra Linguae – Ξένες Γλώσσες – Γ. Σταματοπούλου

Προστέθηκε από admin

0 αξιολογήσεις

  • Αιόλου 25, Παλαιό Φάληρο 175 61, Ελλάδα

  • Γεωγραφική περιοχή: Αττική - Νότια Προάστια
  • Τηλέφωνο: 210 9838829
  • Fax: 210 9829549
  • Email: [email protected]


Με εμπειρία 60 ετών στην ξενόγλωσση εκπαίδευση και συνεχείς επιτυχίες στις εξετάσεις Cambridge, Michigan, IELTS, TOEFL, Delf, Dalf, Sorbonne, Goethe. Ειδικά ταχύρυθμα τμήματα ενηλίκων σε όλες τις γλώσσες.

Πακέτα IELTS – TOEFL για σπουδές στο εξωτερικό. Διδασκαλία με οπτικοακουστικά και διαδικτυακά μέσα.

Προσφορές:
Δωρεάν pre-junior για παιδιά Α΄Δημοτικού

Εταιρική ταυτότητα

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Γ.ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ιδρύθηκε το 1953 από μια γυναίκα πρωτοπόρο, με όραμα για την ξενόγλωσση εκπαίδευση στην Ελλάδα, την Σοφία Σταματοπούλου. Φέρνοντας στην Ελλάδα ‘Αγγλους και Αμερικανούς καθηγητές είχε από την ίδρυση του κέντρου ως προτεραιότητά της την άνετη και σωστή χρήση της γλώσσας από τους μαθητές και την επαφή με τον πολιτισμό των χωρών, αρχή που παραμένει προτεραιότητα πάνω από 50 χρόνια μετά.

Το κέντρο στεγάστηκε σε διάφορα κτίρια στο Παλαιό Φάληρο, κτίρια που εκατοντάδες Φαληριώτες έχουν συνδυάσει με την δυναμική παρουσία της Σοφίας Σταματοπούλου ώσπου το 1992, δέκα χρόνια αφ’ότου η διαχείριση του Κέντρου είχε περάσει πλέον στα χέρια της κόρης της και αποφοίτου της Αγγλικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Γεωργίας Σταματοπούλου, μεταφέρθηκε σε υπερσύγχρονο, ιδιόκτητο τριόροφο χώρο στην οδό Αιόλου 25 όπου στεγάζεται εως σήμερα. Ευρύχωρες αίθουσες πλήρως εξοπλισμένες με πολυμέσα, Η/Υ και διαδραστικούς πίνακες αφής, δανειστική βιβλιοθήκη με εκατοντάδες ξενόγλωσσα βιβλία, αίθουσα υπολογιστών για ομαδικές εργασίες και φιλικοί χώροι υποδοχής αποτελούν ένα περιβάλλον ιδανικό για την εκμάθηση μιας γλώσσας.

Φυσικά, το ισχυρότερο κομμάτι της επιτυχίας του Κέντρου από την ίδρυσή του εως τώρα βρίσκεται στο ανθρώπινο δυναμικό της. Οι καθηγητές και συνεργάτες του Κέντρου επιλέγονται προσεκτικά με γνώμονα την μόρφωσή τους, την εμπειρία τους αλλά και την διαρκή τους θέληση για εξέλιξη και επιμόρφωση σε πρωτοποριακές μεθόδους και μέσα διδασκαλίας. Κοινός στόχος όλων είναι η διδασκαλία με κέντρο τον μαθητή, η καλλιέργεια ενός πνεύματος συνεργασίας μεταξύ των μαθητών, η περιβαλλοντική και κοινωνική αφύπνιση των παιδιών και η έμφαση στην χρησιμότητα των ξένων γλωσσών στην ζωή των σημερινών παιδιών και μελλοντικών πολιτών του κόσμου.

Πέρα από τους νεαρούς μαθητές που προετοιμάζονται κυρίως για τις εξετάσεις των πανεπιστημίων Cambridge, Michigan, Lancashire, DELF, Goethe, το Κέντρο αναλαμβάνει την προετοιμασία τελειόφοιτων οι οποίοι θέλουν να σπουδάσουν στην Ελλάδα -με την προετοιμασία για το Ειδικό Μάθημα Ξένης Γλώσσας- αλλά και στο εξωτερικό με τμήματα για τις εξετάσεις TOEFL, IELTS και TOEIC.

Τέλος, υπάρχουν τμήματα που απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες και επαγγελματίες διαφόρων επιπέδων. Όλα τα τμήματα διδάσκονται από έμπειρους καθηγητές με ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις που ξεπερνούν το 90%.

Η απόκτηση ενός διπλώματος, παρ’όλα αυτά δεν αποτελεί αυτοσκοπό. Με στόχο την ολοκληρωμένη ανάπτυξη όλων των πλευρών της προσωπικότητας του κάθε μαθητή και την στενή συνεργασία με τους γονείς των μαθητών, το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Γ.ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ:

διοργανώνει συναντήσεις γονέων συστηματικά κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς
• παρουσιάζει τις μεθόδους και τον τρόπο διδασκαλίας σε μια παρουσίαση που απευθύνεται στους νέους γονείς στην αρχή κάθε σχολικής χρονιάς.
• διατηρεί ενεργή συνεργασία με το Εθνικό Ωδείο και κοινή ξενόγλωσση χορωδία
• εκδίδει ετήσιο περιοδικό με εργασίες και υλικό που παράγουν οι σπουδαστές κάθε χρόνο
• οργανώνει τακτικά καλλιτεχνικούς διαγωνισμούς
• πραγματοποιεί εκδρομές πολιτιστικού ενδιαφέροντος σε εσωτερικό και εξωτερικό
• για 12 συναπτά έτη οργανώνει εβδομαδιαίες ποδοσφαιρικές συναντήσεις για μαθητές και καθηγητές.

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Γ.ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης και στον 21ο αιώνα. Με εμπειρία άνω των 65 ετών παραμένει αποδέκτης της εμπιστοσύνης εκατοντάδων γονιών κάθε χρόνο, πολλοί από τους οποίους υπήρξαν οι ίδιοι σπουδαστές στο Κέντρο, και αναγνωρίζουν την αφοσίωση και την προσωπική φροντίδα την οποία αμέριστα δείχνουν διεύθυνση και εκπαιδευτικοί. Το Κέντρο αποτελεί ένα υπερσύγχρονο κέντρο ξενόγλωσσης εκπαίδευσης, παραμένει όμως ταυτόχρονα πιστό στην εκπαιδευτική φιλοσοφία με επίκεντρο τους μαθητές και την έμφαση στις ικανότητες, το ταλέντο και τις φιλοδοξίες τους.

Για την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας και για την επιτυχία σε διεθνώς αναγνωρισμένες εξετάσεις εμπιστευτείτε το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Γ.ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ που συνεχίζει με αμέριστη φροντίδα για τρεις γενιές μια παράδοση επιτυχιών στην ξενόγλωσση εκπαίδευση.

 

Αξιολογήστε κι εσείς

Παρακαλώ κάνετε login για να αξιολογήσετε την καταχώρηση αυτή.


© 2000 - 2017 Schools.gr - Development by Georgios Chatzianastasiou.
FacebookYouTubeTwitter