Schools.gr

Πανελλαδικός Οδηγός της Ιδιωτικής Εκπαίδευσης

Glion_UG_banner_0917_968x250

kryolan_logo
kryolan_12pinela_makigiaz_2kryolan_10kryolan_8

KRYOLAN – PROFESSIONAL MAKE UP

Προστέθηκε από admin

0 αξιολογήσεις

  • Παπαδιαμαντοπούλου 22, Αθήνα 115 28, Ελλάδα

  • Γεωγραφική περιοχή: Αττική - Αθηνα Κέντρο
  • Τηλέφωνο: 2107249961
  • Fax: 2107225105
  • Email: [email protected]

Ακολουθήστε:






Η KRYOLAN HELLAS είναι η μοναδική εταιρία, που διαθέτει στην ελληνική αγορά από το 1989, μία τεράστια γκάμα προϊόντων επαγγελματικού μακιγιάζ υψηλής ποιότητας (14000 κωδικοί), που καλύπτουν πλήρως τις ειδικές ανάγκες του μακιγιάζ στο θέατρο, την τηλεόραση, τον κινηματογράφο , τη μόδα , το μακιγιάζ προσώπου & σώματος (face/ body painting) και πλήρη σειρά special effects (Τεχνητό αίμα ,υλικά δημιουργίας πληγών & ουλών ,υλικά γήρανσης , υλικά εκμαγείων). Τα προϊόντα της εξυπηρετούν πλήρως τις ανάγκες των εργαστηρίων αισθητικής Ιδιωτικών, Δημοσίων ΙΕΚ και Eργαστήρια Ελευθέρων Σχολών Επαγγελματικού Μακιγιάζ. Κάθε χρόνο ειδικά σετ μακιγιάζ, βάσει των αναγκών και του προγράμματος κάθε σχολής, διαμορφώνονται για χρήση από τους σπουδαστές.

Στα προϊόντα της εταιρίας συμπεριλαμβάνονται από σειρές μακιγιάζ που κάνουν αδιάβροχη κάλυψη, όπως η σειρά Dermacolor camouflage, που χρησιμοποιήθηκε στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας το 2004, μέχρι φίνα make up με βάση τη σιλικόνη εξαιρετικής υφής και μεγάλης σταθερότητας για καθημερινό, νυφικό, τηλεοπτικό και κινηματογραφικό μακιγιάζ (σειρά Ηigh Definition).

Η επί μισό αιώνα διεθνής πείρα της Kryolan όχι μόνο εγγυάται την υψηλή ποιότητα των προϊόντων αλλά & την πλήρη κάλυψη όλων των αναγκών των make up artists.Γι αυτό το σκοπό:

• Παρέχει εξειδικευμένη πληροφόρηση & συμβουλές για τις τεχνικές του μακιγιάζ και των Special effects.
• Διοργανώνει εξειδικευμένα σεμινάρια με make up artists απ’ όλο τον κόσμο.
• Συνεργάζεται και ενημερώνει τα τεχνικές επαγγελματικές σχολές καθώς και κρατικές & ιδιωτικές σχολές επαγγελματικής κατάρτισης.

Η Kryolan σχεδιάζει και παράγει τα προϊόντα της, εδώ και τρεις γενιές, με την μέγιστη δυνατή φροντίδα και με τα πιο εκλεκτά υλικά έχοντας υπ’ όψιν της τις πραγματικές συνθήκες των επαγγελματικών αναγκών. Όλα τα προϊόντα ελέγχονται με ειδικά κλινικά τεστ (είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η KRYOLAN δεν πραγματοποίησε ποτέ έως τώρα τεστ σε ζώα.)

Φιλοσοφία

Όπως εκφράστηκε τον περασμένο Οκτώβριο στο relaunch event που διοργανώθηκε στο Λονδίνο.

Στην KRYOLAN δημιουργούμε make up. Αλλά όχι όπως ο κάθε άλλος. Επειδή αντίθετα με όλους τους άλλους εμείς φτιάχνουμε το δικό μας make up. Και αυτό το κάνουμε με το δικό μας τρόπο για τρείς γενιές. Είναι η φιλοσοφία μας. Το σχέδιό μας . Το δημιούργημά μας. Η αγάπη μας γι αυτό οδηγεί στην ύπαρξή του. Γιατί η KRYOLAN είναι ο μοναδικός δημιουργός-επαγγελματίας.

Γι αυτό για μας το make up είναι επιστήμη.

Τα εργαστήρια της εταιρείας είναι έτοιμα κάθε στιγμή να προσφέρουν ουσιαστική βοήθεια στους πελάτες της , που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα δύσκολες περιπτώσεις εφαρμογής του μακιγιάζ για να τους εφοδιάσουν με ειδικά προϊόντα και χρώματα , που τους είναι απαραίτητα για να υλοποιήσουν το μακιγιάζ ,που έχουν σχεδιάσει.

Τα τελευταία χρόνια η Ελληνική αγορά συμβαδίζοντας με τη διεθνή έχει απαιτήσεις όλο και σε μεγαλύτερο βαθμό από τους επαγγελματίες make up artists για :

• Αξιόπιστη απόδοση των χρωμάτων στην θεατρική σκηνή & στην κάμερα.
• Σταθερότητα & αντοχή των προϊόντων επάνω στο δέρμα του ηθοποιού.
• Πολύ καλή εφαρμογή στην επιδερμίδα.
• Διαχρονική συνέχεια στην παραγωγή των αποχρώσεων .
• Ένταση στην απόδοση των χρωμάτων.
• Υψηλό δείκτη ασφάλειας & αξιοπιστίας.

Αυτές τις ανάγκες εξυπηρετεί εδώ και 25 χρόνια στην Ελλάδα η ΚRYOLAN HELLAS προσφέροντας στους πελάτες της ότι είναι μάλλον αδύνατον να υπάρξει στα προϊόντα που διατίθενται για ευρεία κατανάλωση.

Photo Gallery

kryolan_12
kryolan_11
kryolan_10
kryolan_9
kryolan_8
kryolan_7
kryolan_6
kryolan_5
kryolan_4
kryolan_3
kryolan_2
kryolan_1

 

Αξιολογήστε κι εσείς

Παρακαλώ κάνετε login για να αξιολογήσετε την καταχώρηση αυτή.


© 2000 - 2017 Schools.gr - Development by Georgios Chatzianastasiou.
FacebookYouTubeTwitter