Schools.gr

Πανελλαδικός Οδηγός της Ιδιωτικής Εκπαίδευσης

Glion_UG_banner_0917_968x250

nobilis_logo
admesaba20soc20superviscargo120060927point011

Nobilis Aviation & Tourism Studies – Κέντρο Αεροπορικών & Τουριστικών Σπουδών

Προστέθηκε από nobilisairgroup

0 αξιολογήσεις

 • Κυριάκου 2, Αθήνα 104 45, Ελλάδα

 • Γεωγραφική περιοχή: Αττική - Αθηνα Κέντρο
 • Τηλέφωνο: 210 6620857, 210 6625802
 • Fax: 210 6620857, 210 6625802
 • Email: [email protected]


ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ
εξ’ άποστάσεως ζωντανα

 ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ
 ΨΗΛΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ – ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑ
 
Ειδικότητες

 1. 1. Αεροσυνοδός και ιπτάμενος φροντιστής
 2. 2. Υπάλληλος Επίγειας εξυπηρέτησης Αεροδρομίου
 3. 3. Υπάλληλος Αεροδρομίου
 4. 4. Επιμελητής  πτήσεων
 5. 5. Πλοιοσυνοδός
 6. 6. Ειδικός Τουριστικού  γραφείου
 7. 7. Ειδικός Ξενοδοχειακού management (receptionist – υπάλληλος εστιατορίου, καφέ, μπάρ) – manager διοργάνωσης εκδηλώσεων – animatuer -house keeping
 8. 8. Ειδικός Εστίασης-φαγητού-ποτού-καφέ
 9. 9. Σύμβουλος ευεξίας και τουρισμού
 10. 10. Σύμβουλος διατροφής και υγείας/αντιγήρανσης/ομορφιάς

Οι σπουδές μας προσφέρονται σε διάφορες μορφές εκμάθησης για οικονομία χρημάτων και χρόνου για σπουδαστές απο όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

 1. 1. ΕΞ’ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΖΩΝΤΑΝΑ
 2. 2. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΞ’ΑΠΟΣΤΑΣΕΩς & ΖΩΝΤΑΝΑ
 3. 3. SELF STUDY ΜΕ ΒΙΒΛΙΑ-ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ-ΟΔΗΓΟΥΣ
 4. 4. ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ
 5. 5. ΤΑΧΕΙΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΔΙΑΜΟΝΗ

Οι σπουδές μας και η αγορά εργασίας:

 • • Όλα τα παραπάνω επαγγέλματα αποτελούν το μέλλον στην εξασφάλιση εργασίας .
 • • Η τουριστική, αεροπορική, φιλοξενίας αλλα και ευεξίας βιομηχανία είναι η μεγαλύτερη αγορά εργασίας και για τη χώρα μας είναι η μόνη σίγουρη πηγή εισοδήματος.
 • • Η αεροπορική αγορά συνεχώς μεγαλώνει,τα αεροδρόμια ιδιωτικοποιούνται,και για αυτό το λόγο,η ζήτηση καταρτισμένων στελεχών διαφαίνεται πολύ ορατή στον ορίζοντα.
 • • Τουρισμός, ταξίδια παρά την κρίση συνεχώς ανεβαίνουν αλματωδώς.
 • • Τα επισιτιστικά επαγγέλματα γύρω απο το φαγητό ποτό καφέ και σέρβις, έχουν παντού έδαφος για καθημερινή και διαχρονική εργασία.
 • • Η ευεξία ,σωστή διατροφή,διατροφικά συμπληρώματα και προιόντα υγείας, σωματική άσκηση, ομορφιά, αρμονία σώματος, πνεύματος και αυτοβελτίωση κερδίζουν συνεχώς έδαφος.
 • • Κοντά και παράλληλα με όλα τα ανωτέρω,η τέχνη και επιστήμη του επιχειρείν ανοίγει δρόμους απελευθέρωσης απο την εξαρτημένη εργασία,που συνέχεια δυσκολεύει και περισσότερο.

Ελα και γίνε απο τους πλέον πετυχημένους στη ζωή, με την πλέον σφαιρική κατάρτιση για να μπορείς να έχεις εισοδήματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Μια καινοτομία που σας συμφέρει

 1. Οι ενδιαφερόμενοι σπουδαστές μας,αν εγγραφούν έως 10 Σεπτεμβρίου 2013 για να ξεκινήσουν τις σπουδές τους σε  οποιοδήποτε μεγάλο πρόγραμμα σπουδών εξ’ αποστάσεως ζωντανά ή συνδυασμένα πρόγραμματα, θα μπορούν να πληρώσουν  σχεδόν τα μισά χρήματα της αρχικής τιμής, να αποπληρώσουν σε μηνιαίες δόσεις, δίνοντας μόνο προκαταβολή,και την πρώτη δόση. Θα πάρουν επίσης δώρο ένα από τα σεμινάριά μας,της αρεσκείας τους, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα.
 2. Όλο το χρόνο λειτουργούν εγγραφές για σπουδές εξ’ αποστάσεως, σεμινάρια και εκμάθηση self study με εγχειρίδια-οδηγούς, καθώς και σπουδές ταχείας εκμάθησης σε συνδυασμό με διαμονή   ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ .

Αρχίζουμε 25 Σεπτεμβρίου 2013

Ποιοι είμαστε

● Είμαστε στον τομέα των αεροπορικών εταιρειών από το 1972.
● Ασχολούμαστε με τον Τουρισμό & την Φιλοξενία από το 1980 (τουριστικό γραφείο Kreoli travel).
● Εκπαιδεύουμε προσωπικό Πληρωμάτων Καμπίνας Επιβατών για την Ολυμπιακή Αεροπορία από το 1982,αλλα και όλο το προσωπικό με μαθήματα επικοινωνίας (Transactional Analysis).
● Aπό το 2002 με το εκπαιδευτικό μας κέντρο Nobilis Air Group εκπαιδεύουμε προσωπικό για τον τομέα του Τουρισμού – Ταξιδίων, Ξενοδοχείων και Τουριστικών Επαγγελμάτων, καθώς και αεροδρομίων, αεροπλάνων και γενικως αεροπορικών σπουδών. Επίσης απο το 2005 ,προετοιμάζουμε και σπουδαστές για να γίνουν επιχειρηματίες με το σύστημα business & income. Από το 2002 και μέχρι σήμερα, 700 μαθητές έχουν εκπαιδευτεί και προσληφθεί σε Αεροπορικές εταιρίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
● Το 2006 πήραμε έγκριση της ΥΠΑ, ως οι πρώτοι υπεργολάβοι για τους αερομεταφορείς – για την εκπαίδευση των πληρωμάτων καμπίνας επιβατών στα αεροπλάνα,συντάσσοντας το πρώτο εγκεκριμένο εγχειριδιο αεροσυνοδών και φροντιστών.
● Την ίδια χρονιά γίναμε μέλος του Διεθνούς Οργανισμού Skal (Διοικητικό Συμβούλιο των στελεχών στον τομέα του τουρισμού σε όλο τον κόσμο).
● Το 2007 «ανοίξαμε» την εκπαίδευση μας στους ξένους φοιτητές που ζουν στην Ελλάδα, καθώς επίσης και φέραμε ξένους φοιτητές από το εξωτερικό με φοιτητική βίζα.
● Τις χρονιές 2007 – 2008 διοχετεύσαμε ξένους σπουδαστές στην Ελληνική αγορά Αεροπορίας και Τουρισμού για πρώτη φορά για πρώτη φορά στα ελληνικα δεδομένα.
● Το 2008 γίναμε διαπιστευμένο κέντρο της ATHE (Λονδίνο).
● Από το 2013 αρχίζουμε εκπαίδευση στον τομέα της Ευεξίας και .Τουρισμού,συμπράττοντας με τους εγκυρότερους επαγγελματίες στον τομέα της πρόληψης υγείας και δημιουργώντας τους καινούριους εκατομυριούχους στην χώρα μας.
● Η ομάδα εργασίας μας αποτελείται από 20 συνεργάτες,όλοι υψηλά στελέχη, διευθυντές, εκπαιδευτές από τον τομέα της αεροπορίας και τον τομέα του Τουρισμού και των επιχειρήσεων.
● Έχουμε την καλύτερη αναγνώριση από τις αεροπορικές και Τουριστικές Επιχειρήσεις, διότι έχουμε την πληρέστερη σφαιρική γνώση, συνδυασμένη με τα υψηλότερα επίπεδα επαγγελματικής δεοντολογίας.Για αυτό το λόγο όλοι μας οι σπουδαστές γίνονται ανάρπαστοι στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
● Διευθύνων Σύμβουλος είναι η κα Johanna Kalafouti (που εργάστηκε ως αεροσυνοδός για 25 χρόνια στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ, ως επικεφαλής ,ελεγχουσα και εκπαιδεύτρια πληρωμάτων καμπίνας, διοικητικό στέλεχος, αλλα και εισηγήτρια επικοινωνίας και επαγγελματικής δεοντολογίας.
● Απο το 1980 επιχειρηματίας με ταξιδιωτικό γραφείο,εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων και Δημοσίων σχέσεων, σχολή αεροπορική –τουριστική, σύμβουλος δημοσσίων σχέσεων, απαγγελματικής απασχόλησης και κατάρτησης, αρθρογράφος, εκπονήτρια, αρχισυντάκτρια ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών εκπομπων και περιοδικών .

Εγκαταστάσεις

● Οι εγκαταστάσεις της σχολής μας και της εταιρείας επαγγελματικής απασχόλησης Nobilis & Nobilis Air Group βρίσκονται στην Αθήνα, δίπλα στο σταθμό του μετρό Βικτώρια. Οι εγκαταστάσεις αποτελούνται από 2 ορόφους, τις αίθουσες εκπαίδευσης, το καθένα με χωρητικότητα 15 – 17 συμμετέχοντες, καλά αεριζόμενο και εφοδιασμένο με τα απαραίτητα εκπαιδευτικά βοηθήματα.

Συνεργασίες

● Στο εγγύς μέλλον σκοπεύουμε να συνεργαστούμε με άλλα εκπαιδευτικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό, καθώς και εταιρείες,για την προετοιμασία και απασχόληση των σπουδαστών και συνεργατών μας σε χώρους απασχόλησης Τουρισμού,φιλοξενίας,επαγγελματικής απασχόλησης,αεροπορικών επαγγελμάτων και ευεξίας.

Οι Σπουδές που πραγματοποιούνται στη σχολή μας (και στην τάξη και εξάποστάσεως)-και σε γλώσσες ελληνικά-αγγλικά-ρώσικα

● Αεροπορικές σπουδές / Aviation Studies
● Σπουδές Τουριστικές – φιλοξενίας / Tourism – Hospitality Studies /εστίασης και ποτών
● Σπουδές για κρουαζιερόπλοια / Shipping Studies
● Μεταφορές, εμπόριο, επιχειρήσεις – Business studies

Τουρισμού και ευεξίας

Σπουδές

● Αεροπορικές σπουδές / Aviation Studies
● Σπουδές Τουριστικές – φιλοξενίας / Tourism – Hospitality Studies
● Σπουδές για κρουαζιερόπλοια / Shipping Studies
● Μεταφορές, εμπόριο, επιχειρήσεις – Business studies

 

Αξιολογήστε κι εσείς

Παρακαλώ κάνετε login για να αξιολογήσετε την καταχώρηση αυτή.


© 2000 - 2018 Schools.gr - Development by Georgios Chatzianastasiou.
FacebookYouTubeTwitter