Schools.gr

Πανελλαδικός Οδηγός της Ιδιωτικής Εκπαίδευσης

Glion_UG_banner_0917_968x250

nautilos_logo
007198174203

Ο Ναυτίλος – Παιδικός σταθμός Νηπιαγωγείο – Πάτρα – Χριστοπούλου Ελένη

Προστέθηκε από admin

0 αξιολογήσεις


Ακολουθήστε:


Ο Ναυτίλος

– Έι, η ζωγραφιά μου κρέμεται στον τοίχο! Θα έρθει η μαμά μου να τη δει!
– Εσύ πότε έχεις γενέθλια; Ο μήνας μου είναι δίπλα στο συννεφάκι που γράφει τον δικό σου!
– Στη γιορτή το καλοκαίρι, θα παίξουμε το “Σεβάχ το Θαλασσινό”!
– Εμείς τα Χριστούγεννα, παίξαμε την “Ιστορία της Μάγισσας Φρικαντέλας”, κι έκανα την Πίτσα Σουπίτσα.
– Διάβασα, ο-λ-ο-μ-ό-ν-α-χ-η(!) το πρώτο μου παραμύθι…

Πως μεγαλώσαμε έτσι; Ο Γιώργος, έκλεισε τα 20! Η Αλεξία, πάει πανεπιστήμιο. Η Κωνσταντίνα, μεθαύριο, ορκίζεται! Παρατηρούμε ακόμη τον κόσμο, από λίγο πιο ψηλά κάθε φορά. Κάποτε, βάλαμε όλοι μαζί στόχο να πιάσουμε τα αστέρια, αφού πιαστούμε πρώτα χέρι-χέρι. Οι δεσμοί ήταν πάντα δυνατοί και κράτησαν χρόνια. Κι εμείς, μαθαίνουμε ακόμη, μα δεν έχουμε σταματήσει να γελάμε. Το μυστικό της συνταγής; Απλό! Αγάπη.

Οι πρώτες θύμησες ενός παιδιού, είναι σημαντικές. Οι εμπειρίες της πιο τρυφερής ηλικίας, πλάθουν σε μεγάλο βαθμό την προσωπικότητα και το χαρακτήρα. Στα πρώτα του βήματα, μαθαίνει να είναι κοινωνικό και να γελάει. Ξεκινά, δειλά-δειλά, να εμπιστεύεται τον εαυτό του και να αγαπάει τους γύρω του. Τελικά, μπαίνοντας από μια μεγάλη πόρτα, βγαίνει στην αυλή. Παίζει με τη φύση και κάθε μέρα, κάνει καινούριους φίλους.

Όποιον όμως και να ρωτήσεις, είτε είναι 5 είτε 23(!), δεν ξεχνά εκείνα τα πρωϊνά, που με χαρά κατηφόριζε το δρόμο προς το κίτρινο σχολικό και είχε να πει σε όλους ιστορίες φτάνοντας στην μπλε τάξη. Οι πρώτες φιλίες και παντοτινές, έργα θεατρικά βγαλμένα απ’ την καρδιά μας, στολές φανταχτερές, κατασκευές, μπογιές, πινέλα, τα γράμματα, τραγούδια και παιχνίδι.

Και κάπως έτσι, πέρασαν τα χρόνια. Ο Ναυτίλος, ο μικρός μας φίλος, μεγαλώνει κάθε Σεπτέμβρη άλλα παιδιά. Στην καρδιά μικρών και μεγάλων όμως, είναι πάντα φίλος.

Δραστηριότητες

Μουσική & Μουσικοκινητική Αγωγή: για να εκφράσουμε τα αισθήματά μας αλλά και να διασκεδάσουμε.
Θεατρικό παιχνίδι: για την ανάπτυξη των καλλιτεχνικών ταλέντων μας.
Φυσική Αγωγή: για να αγαπήσουμε την γυμναστική, να αναπτύξουμε κινητικές δεξιότητες και να γνωρίσουμε τα αθλήματα.
Παίζω και μαθαίνω αγγλικά: ερχόμαστε σε επαφή με τα αγγλικά μέσα από παιχνίδι και άλλες εκπαιδευτικές δραστηριότητες.
Ζωγραφική, χειροτεχνία και κατασκευές: για να αναδείξουμε την καλλιτεχνική μας φύση.
Σχολικές γιορτές: κάθε χριστούγεννα, γιορτή της Μητέρας, καλοκαίρι για να μας καμαρώνουν γονείς και δασκάλοι.
Εκδρομές: σε χώρους πολιτισμού, τέχνης και αθλητισμού για να δούμε ζωντανά και να επεξεργαστούμε όλα αυτά που μαθαίνουμε.

Παροχές

Εκπαίδευση – Ενημέρωση: Ειδικευμένο προσωπικό προσφέρει στα παιδιά σας την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση. Γίνονται τακτικές ενημερώσεις από τους παιδαγωγούς και από την ψυχολόγο που συνεργάζεται με το σχολείο μας.
Θεατρικό παιχνίδι: για την ανάπτυξη των καλλιτεχνικών ταλέντων μας.
Εγκαταστάσεις: Σύγχρονες εγκαταστάσεις σχεδιασμένες ειδικά για να προσφέρουν ένα ιδανικό περιβάλλον εκπαίδευσης (προσανατολισμός, αερισμός, φωτεινότητα, κτλ.).
Ασφάλεια: Οι χώροι μας καλύπτουν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας (πυρασφάλεια, έξοδοι κινδύνου, ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης, κτλ.) προσφέροντας στα παιδιά τη δυνατότητα για ασφαλή μάθηση και παιχνίδι.
Ζωγραφική, χειροτεχνία και κατασκευές: για να αναδείξουμε την καλλιτεχνική μας φύση.
Διατροφή: Το φαγητό μας είναι αποτέλεσμα συνεργασίας με επιστήμονες διατροφολόγους. Ετοιμάζεται στην κουζίνας μας από ειδικευμένο προσωπικό. Το μενού κοινοποιείται στους γονείς στην αρχή κάθε μήνα, ενώ καθημερινά ενημερώνονται για την ποσότητα κατανάλωσης του παιδιού τους. Το προσωπικό της κουζίνας και των χώρων υγιεινής είναι εκπαιδευμένο και τηρεί τις προδιαγραφές του συστήματος HAACP.
Ιατρική παρακολούθηση: Μόνιμη συνεργασία με παιδίατρο, οδοντίατρο και παιδοψυχολόγο.
Μετακίνηση με σχολικά λεωφορεία: Η μεταφορά των παιδιών γίνεται με επίβλεψη και παρουσία συνοδού. Τα λεωφορεία μας πληρούν όλους τους κανόνες ασφαλείας και οι οδηγοί μας διαθέτουν επαγγελματικό δίπλωμα.

Photo Gallery

203
198
190
186
182
174
097
013
007
002

 

Αξιολογήστε κι εσείς

Παρακαλώ κάνετε login για να αξιολογήσετε την καταχώρηση αυτή.


© 2000 - 2018 Schools.gr - Development by Georgios Chatzianastasiou.
FacebookYouTubeTwitter